Teamcoaching en coaching directeuren basisonderwijs 

Coaching, cursussen en workshops

Teamcoaching en coaching directeuren basisonderwijs

Coaching directeuren basisonderwijs

Wellicht bent u net begonnen als directeur van een basisschool en voelt u zich wat onzeker in uw nieuwe rol. Misschien bent u wat ze noemen “een oude rot in het vak” maar merkt u dat u ondanks al uw ervaring of juist door uw ervaring tegen dezelfde dingen blijft aanlopen. Het zou ook zo kunnen zijn dat u wat extra begeleiding of intervisie wenst om uw sterke kanten verder te ontwikkelen of om een kant van uzelf te belichten die u nog niet goed kent. In al deze gevallen kunnen wij u mogelijk helpen.

Teamcoaching

In een team loopt de samenwerking niet goed of lijken altijd dezelfde mensen ‘niet mee te willen gaan’ als er een nieuwe weg wordt ingeslagen. Misschien zit niemand te wachten op verandering of verloopt de samenwerking tussen het team en de directeur of tussen individuele leerkrachten en leerlingen niet zoals u graag zou zien.  Mogelijk kunnen wij u helpen om met wat kleine aanpassingen een totaal ander resultaat neer te zetten.

Behoefte aan een andere coaching

Mocht u een hele andere hulpvraag hebben, maar wel leraar of directeur in het basisonderwijs zijn, aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.